Madonna Foorumi - Finland

Members Login
Username 
 
Password 
    Remember Me  
 

Topic: Madonnan konsertti huomenna telkkarissa !

Page 1 of 1  sorted by
Candy Perfume Girl
Status: Offline
Posts: 282
Date: May 1 19:25 2007

Madonnan konsertti huomenna telkkarissa !

Joo, olettekos huomanneet, että The Confessions Tour esitetään huomenna telkkarissa. Tämähän taitaakin olla jo kolmas kerta? Aiotaankohan se esittää vielä tämänkin jälkeen? biggrin.gifMutta hienoahan se kyllä on, että konsertti esitetään vielä telkkarissa !

__________________
Rainbow High
Status: Offline
Posts: 1953
Date: May 2 09:40 2007
Tyhmää että näytetään pelkkää CT:tä. Haluaisin nähdä joitain muitakin Madonnan konsertteja tv:ssä, mutta ei. Yle vois näyttää niitä konsertteja mitä on tullut HBO:lta. Mutta ylellä ei varmaan oo mitään muita konsertteja missään arkistoissa. Onko yle muuten näyttänyt mitään muita Madonnan konsertteja kuin CT:n ja Live8?

__________________

Candy Perfume Girl
Status: Offline
Posts: 282
Date: May 2 17:32 2007
Joo, kyllähän Yle on esittänyt sen kaikista upeimman ja hienoimman Madonna-konsertin eli Blond Ambitionin silloin vuonna 90. TOsin nimimerkistäsi voisi päätellä, että et tuolloin ollut vielä syntynytkään. Taisin kysyä tuolla jossain toisessakin kohdassa (parhaat videot?) että oletko tosiaan syntynyt vuonna 95? ELi foorumiltamme löytyy varsin eri-ikäisiä tyyppejä.

__________________
Rainbow High
Status: Offline
Posts: 1953
Date: May 2 18:58 2007
Kyllä olen syntynyt silloin, eli Something To Rememberin vuonna. Mutta haluaisin nähdä aivan himona tuon Barcelonan keikan. Aion lähettää ylelle hieman palautetta, että jospa heidän arkistoistansa löytyisi tuo konsertti. Toivottavasti ylellä on siihen esitysoikeudet.

__________________

Page 1 of 1  sorted by
Quick Reply

Please log in to post quick replies.



Create your own FREE Forum
Report Abuse
Powered by ActiveBoard